Szexuális úton terjedő betegségek és tinédzser kori terhességek visszaszorítása

Ismeretterjesztés, felvilágosítás

Édesanyává válni, családot alapítani az egyik legszebb érzés, amelyet egy nő megtapasztalhat. Azonban hatalmas felelősség is. Úgy gondoljuk, hogy a családok boldogságához az első lépés, ha a párok átgondoltan vágnak bele a családtervezésbe, ha a nők felkészülnek a várandósságra, ha mérlegelik a családdal járó kötelezettségeket.

Sajnos sok olyan helyzettel szembesülünk, amikor az információ hiánya miatt nemkívánt terhesség következik be, akár már tinédzser korban is, amely komoly negatív hatással lehet a nők további életére. Ezért szervezünk már két éve felvilágosító programokat iskolákban, ahol tapasztalt és képzett szakemberek és önkéntesek segítenek a diákoknak megismerni a felelősségteljes szexuális élet lehetőségeit, a fogamzásgátlás módszereit, valamint a veszélyt jelentő, a nemkívánt terhességen kívüli egyéb, lehetséges következményeket.

Felvilágosító füzetünk, amelyet elsősorban fiatalok számára készítettünk, részletesen bemutatja a nemkívánt terhesség megelőzésének módjait, a felelősségteljes nemi élethez nélkülözhetetlen ismereteket.

Amennyiben szeretne további információhoz jutni felvilágosító előadásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal a info@mindentanokert.hu email címen.

Együttműködő partnerünk: ZEMA
© 2018-2019 www.mindentanokert.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Weboldal készítés