Tréningek, konferenciák, továbbképzések szervezése, koordinálása, és lebonyolítása

Konferenciák

Az országos és nemzetközi konferenciáknak kiemelt szerepe van a szülészszakma fejlődésben, új irányok, modern technológiák megismerésében. Fontos, hogy lehetőségünk legyen megosztani egymással tapasztalatainkat, egyben tanulhassunk a hazai és nemzetközi jó gyakorlatokból. Feltétlenül szükségesnek tartottuk, hogy létrehozzunk egy olyan platformot, ahol a szülészszakma képviselői, az egészségügyi szolgáltatók, az egészségügyben tevékenykedő innovatív technológiák megalkotói találkozni tudnak, hogy együtt, közösen dolgozzunk a kismamák, a gyermekek, a családok fenntartható, kiegyensúlyozott jövőjéért. Ezért 2017 óta minden évben megszervezzük a Konferencia a Várandósgondozásért és Természetes Szülésért országos rendezvényt, amelyet 2018-ban nemzetközi szintű konferenciára bővítettünk. Így a szakma hazai képviselői elsőkézből, elismert nemzetközi szakemberek előadásai által ismerhetik meg a nemzetközi trendeket, gyakorlatokat.

 Alapítványi szervezésű konferenciák, rendezvények:

  • 2017. szeptember: I. Konferencia a Várandósgondozásért és Természetes Szülésért országos konferencia
  • 2018. szeptember: II. Konferencia a Várandósgondozásért és Természetes Szülésért országos konferencia
  • 2018. december: Nemzetközi Szülészeti Konferencia
  • 2018. december: Család és a Nők szerepe a környezettudatosság kialakításában - szakmai rendezvény
  • 2018. december: A családegyesítés jegyében, hátrányos helyzetű gyermekek számára – családi rendezvény

 

Tanfolyamok, szakmai továbbképzések

Akárcsak a többi szakma esetében, a szülésznők, szakorvosok, nővérek és ápolók esetében is elengedhetetlen a folyamatos tanulás, új ismeretek megszerzése. Ezért is szervezünk rendszeresen szakmai továbbképzéseket, workshopokat, hogy lehetőséget teremtsünk a hazai szakmabeliek számára, hogy megismerjék az új nemzetközi trendeket, technológiákat, és a világ különböző pontjain használt szakmai protokollokat. 2018-ban Kisvárdán egészségügyi szakdolgozók számára, Nyíregyházán az Átmeneti Otthon lakói számára, Kállósemjénben pedig több mint 200 dolgozó nő számára szerveztünk edukációs továbbképzést.

Soron következő továbbképzéseink időpontjai megtalálhatóak az események menüpontban. Amennyiben szeretne további információhoz jutni szakmai rendezvényeinkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a info@mindentanokert.hu email címen.

 

 

Együttműködő partnerünk: ZEMA
© 2018-2019 www.mindentanokert.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Weboldal készítés